16. října 2023

Soutěž o 6 lahví vín z regionu Puglia

Soutěž o 6 lahví vín z regionu Puglia
Odrůda vinné révy s modře zbarvenými bobulemi Primitivo zažívá v poslední dekádě veliký rozmach a její popularita předčí i “zaběhlé” odrůdy. Typickými znaky jsou sytě rubínová barva, intenzivní ovocná vůně a plná, bohatá chuť s výraznými taniny a kořenitými tóny. A protože jsou tato vína opravdu skvělá, do soutěžního balíčku jsme zařadili tentokrát 6 vín právě této odrůdy z regionu Puglia v celkové hodnotě více než 1600 Kč! Hodně štestí! 

1) Buďte fanoušky stránky SimplyWines.cz/@simplywinescz
2) Dejte ❤️ soutěžnímu příspěvku
3) Koukněte na stránky www.simplywines.cz a napište nám do komentáře pod soutěžní příspěvek, o jaké víno z našeho eshopu byste chtěli soutěžit příště.
4) Napište, koho byste pozvali na skleničku.
5) Sdílení soutěže potěší nás i vaše přátele.🍷

Už v pátek 20. 10. vylosujeme jednoho výherce celkem 6 lahví vína odrůdy Primitivo.

Soutěž probíhá současně na Instagramu i Facebooku. Ze všech komentářů bude vylosován jeden výherce, který bude označen ve stories nebo v komentáři. Účastníkem soutěže může být pouze fyzická osoba starší 18 let s doručovací adresou v České republice. Výherce nemá nárok na kompenzaci výhry formou peněz. V případě, že se výherce neozve, výhra propadne do další soutěže. Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována ani spojena s Instagramem ani Facebookem. Instagram ani Facebook za ni neručí a nemá žádné závazky vůči soutěžícím. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.
 
#soutez #soutezime #soutezenasbavi #vyhraj #simplywinescz #vinarstvi #vino 

 

 

 

 

 

 

Instagram