2. října 2023

Nový "Katalog vín Simply Wines"

Nový "Katalog vín Simply Wines"

Milé dámy, vážení pánové,

Držíte v rukách „Katalog vín Simply Wines“ - publikaci, kterou jsme dlouhodobě plánovali vydat. Začátky Simply Wines jsou totiž spojeny s dobou „covidovou“ a v té době jsme ani pořádně netušili, co nás čeká.

Dnes, po více než 4 letech, jsme rádi, že je ona doba za námi a mi se můžeme věnovat činnosti, která je nám tak milovaná - práci s vínem, protože to je „naše srdeční záležitost“. 

Za již zmíněné 4 roky se náš sortiment velmi dynamicky rozvíjel. Vždy měl ale výběr vín jednotnou linku - pouze vína odpovídající kvality a úrovně. Dvacet let zkušeností s prací v oboru je velmi dobrým základem. 

A tak v katalogu najdete selekci vín zvučných vinařských jmen, jako jsou vína z produkce rodiny Antinori (například Le Mortelle nebo chilské Haras de Pirque), De Stefani, Schiopetto, Azienda Buglioni, Enrico Serafino, Balthasar Ress nebo Jaromíra Galy z Bavor u Mikulova. Stejně tak Vám ale představíme vína od menších, ale o to zajímavějších výrobců - například Doyard Mahé z Champagne, Domaine Fritsch z Alsaska, Weingut Sigl z Wachau atd. 

Svět vína je pestrý a bohatý. Na časté dotazy, jaké jsou nové trendy v našem oboru odpovídáme vždy stejně - je to kvalita. Pokud srovnáme vína z doby před 20-30 lety, je dnes jejich kvalita obecně vyšší - a to díky faktorům, jako jsou moderní technologie, přístup k práci na vinici apod. 

Proto naše práce nikdy nekončí a je na nás, Vám neustále přinášet nová vína a nové zážitky. Pro dotazy a další komunikaci jsme Vám plně k dispozici.

Katalog najdete zde: Katalog vín Simply Wines

Věříme, že Vás naše nabídka zaujme a těšíme se na vzájemný dialog.

                                                               Váš Simply Wines Team 😁

Instagram