3. července 2020

Další rozšíření sortimentu – tentokrát o Alsasko, Champagne a výběr italských regionů.

Další rozšíření sortimentu – tentokrát o Alsasko, Champagne a výběr italských regionů.

Od dnešního dne jsou k dispozici další vína – tentokrát jsme přidali vína z francouzských regionů Alsace a Champagne a výběr vín z italských regionů.

V nabídce nám chyběla vína z regionu Champagne. Jsme velmi rádi, že jsme se potkali s Carole Doyard, která je již čtvrtou generací v rodinné historii, zabývající se výrobou vína značky Doyard-Mahé. Díky poloze vinařství, které leží v malebném městě Vertus na okraji Côte de Blanc, pracuje  Carole převážně s odrůdou Chardonnay. Až na variantu Rosé jsou všechna ostatní vína v kategorii Blanc de Blanc 1er Cru. Kompletní představení vinařství najdete zde.

Další novinkou je vinařství Domaine Fritsch z Alsaska. Vinařství se nachází v srdci městečka Marlenhein, které je pomyslnou severní bránou Alsaské vinařské oblasti. Jérémie Fritsch je třetí generací, která se věnuje pěstování a výrobě vín, jejichž kompletní přehled najdete zde.

Aktuálně posledním „přírůstkem“ do našeho sortimentu je výběr vín z italských regionů z vinařství Botter. Po značkou Tor del Colle Vám přinášíme vína z regionů Friuli, Puglia, Abruzzo nebo Emilia Romagna. Více najdete zde.

I nadále pracujeme na rozšíření nabídky.

Váš Simply Wines team :-)