1. července 2021

Křišťálové sklenice Dolce Vita

Křišťálové sklenice Dolce Vita

Milé dámy, vážení pánové,

Pití vína je z velké časti o víně samotném. Nicméně jsou zde ostatní vlivy, které můžou výsledný zážitek zásadně ovlivnit. To je samozřejmě jeho teplota, společnost se kterou ho pijeme, podávané jídlo a v neposlední řadě také použité sklo.

A protože máme rádi celou kulturu spojenou s pitím vín, nechali jsme pro Vás vyrobit speciální sady křišťálových sklenic - a to ve spolupráci s Lukášem Jabůrkem a jeho studiem.

Lukáš Jabůrek je sklářským výtvarníkem, designérem a brusičem skla. Do roku 2018 byl Lukáš uměleckým ředitelem sklárny Moser. V průběhu své kariéry získal mnoho ocenění, jako například “Cenu veřejnosti” v prestižní soutěži Czech Grand Design 2012 za design váz Hruška a Kolorit. Byl také nominovaný na Designéra roku. 

Kolekce Dolce Vita, ze které jsme pro Vás vybrali celou řadu sklenic na víno, se vyznačuje lehkými tvary, které dají vyniknout chuti každého nápoje. Všechny sklenice jsou ručně foukané do dřevěných bukových forem za použití vertikální husté optišky, která tvarům dodává eleganci a jedinečný styl.

K dispozici jsou:

Sklenice “Prosecco”

Sklenice “Bílé víno”

Sklenice “Bordeaux” 

Sklenice “Pinot Noir”

Sklenice na vodu 

Karafa

Dopřejte si sladký život ve společnosti Dolce Vita.

Váš Team Simply Wines

 

Instagram