6. dubna 2023

Soutěž o 6 lahví vína z vinařství Josef Fritz

Soutěž o 6 lahví vína z vinařství Josef Fritz
Rakouská vína jsou vysoce ceněna jak odborníky, tak samotnými milovníky vín po celém světě. Vy si dnes můžete zahrát o vína z rodinného vinařství Josef Fritz, která patří bezesporu mezi nejoblíbenější. Hraje se o 6 lahví v celkové hodnotě více než 1400 Kč! Hodně štestí! 

1) Buďte fanoušky stránky SimplyWines.cz/@simplywinescz
2) Dejte ❤️ soutěžnímu příspěvku
3) Koukněte na stránky www.simplywines.cz a nasdílejte do komentáře pod soutěžní příspěvek odkaz na víno z našeho eshopu, o které byste chtěli soutěžit příště.
4) Napište, koho byste pozvali na skleničku.
5) Sdílení soutěže potěší nás i vaše přátele.?

Soutěžit můžete celé Velikonoce počínaje Zeleným čtvrtkem. V úterý 11. 4. vylosujeme jednoho výherce celkem 6 lahví vína z rakouského vinařství Josef Fritz. 

Soutěž probíhá současně na Instagramu i Facebooku. Ze všech komentářů bude vylosován jeden výherce, který bude označen ve stories nebo v komentáři. Účastníkem soutěže může být pouze fyzická osoba starší 18 let s doručovací adresou v České republice. Výherce nemá nárok na kompenzaci výhry formou peněz. V případě, že se výherce neozve, výhra propadne do další soutěže. Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována ani spojena s Instagramem ani Facebookem. Instagram ani Facebook za ni neručí a nemá žádné závazky vůči soutěžícím. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.
 
#soutez #soutezime #soutezenasbavi #vyhraj #simplywinescz #vinarstvi #vino