8. února 2023

Soutěž o 6 lahví z vinařství Kadrnka

Soutěž o 6 lahví z vinařství Kadrnka
SOUTĚŽ! Rádi bychom spolu s Jindrou Kadrnkou oslavili trojnásobné vítězství v soutěži Vinařství roku! Vinařství získalo nejen hlavní cenu, ale i ocenění Nejlepší malé vinařství a Cenu studentů MENDELU. Abyste mohli slavit s námi, máme pro vás soutěž o 6 lahví z vinařství Kadrnka v hodnotě více než 1600 Kč! ?

1) Buďte fanoušky stránky SimplyWines.cz/@simplywinescz
2) Dejte ❤️ soutěžnímu příspěvku
3) Koukněte na stránky www.simplywines.cz a napište nám do komentáře pod soutěžní příspěvek, přesně o jaké víno z našeho eshopu byste chtěli soutěžit příště.
4) Napište, koho byste pozvali na skleničku.
5) Sdílení soutěže potěší nás i vaše přátele.?

Už v pondělí 13. 2. vylosujeme jednoho výherce celkem 6 lahví z oceněného vinařství Kadrnka! www.simplywines.cz/vinari/vinarstvi-kadrnka

Soutěž probíhá současně na Instagramu i Facebooku. Ze všech komentářů bude vylosován jeden výherce, který bude označen ve stories nebo v komentáři. Účastníkem soutěže může být pouze fyzická osoba starší 18 let s doručovací adresou v České republice. Výherce nemá nárok na kompenzaci výhry formou peněz. V případě, že se výherce neozve, výhra propadne do další soutěže. Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována ani spojena s Instagramem ani Facebookem. Instagram ani Facebook za ni neručí a nemá žádné závazky vůči soutěžícím.Podrobná pravidla soutěže najdete zde.
 
#soutez #soutezime #soutezenasbavi #vyhraj #simplywinescz #vinarstvi #vino #vinarstvikadrnka #jindrichkadrnka #jihomoravskykraj #ceskevino #nejlepsivinarstvi #milujemevino #mikulov #mikulovsko