9. května 2023

Soutěž o portugalská vína

Soutěž o portugalská vína
Portugalská vína jsou často vnímana jako portská vína. Ale portské víno není jediným kvalitním produktem této vinařské země. Ze země na březích Atlantického oceánu pochazí i další kvalitní odrůdová vína. Vy dnes máte možnost vyhrát výběr 6 lahví portugalských vín v celkové hodnotě více než 1400 Kč! Hodně štestí! 

1) Buďte fanoušky stránky SimplyWines.cz/@simplywinescz
2) Dejte like soutěžnímu příspěvku
3) Koukněte na stránky www.simplywines.cz a napište nám do komentáře pod soutěžní příspěvek, o jaké konkrétní víno z našeho eshopu byste chtěli soutěžit příště.
4) Napište, koho byste pozvali na skleničku.
5) Sdílení soutěže potěší nás i vaše přátele.

Už ve čtvrtek 11.5. vylosujeme jednoho výherce celkem 6 láhví vína z Portugalska.

Soutěž probíhá současně na Instagramu i Facebooku. Ze všech komentářů bude vylosován jeden výherce, který bude označen ve stories nebo v komentáři. Účastníkem soutěže může být pouze fyzická osoba starší 18 let s doručovací adresou v České republice. Výherce nemá nárok na kompenzaci výhry formou peněz. V případě, že se výherce neozve, výhra propadne do další soutěže. Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována ani spojena s Instagramem ani Facebookem. Instagram ani Facebook za ni neručí a nemá žádné závazky vůči soutěžícím. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.
 
#soutez #soutezime #soutezenasbavi #vyhraj #simplywinescz #vinarstvi #vino 🍷🍷