1. srpna 2022

Soutěž o šest úžasných sicilských vín v celkové hodnotě více než 1700 Kč

Soutěž o šest úžasných sicilských vín v celkové hodnotě více než 1700 Kč

SOUTĚŽ! ☀️ Slunná Sicílie je největším ostrovem ve Středozemním moři a je ideálnim regionem k pěstování vinné révy. Její povrch je převážně kopcovitý, léta jsou zde horká a dlouhá a zimy mírné a deštivé. Není divu, že stopy nejstaršího vína na světě byly objeveny právě zde. Vy máte nyní možnost vyhrát šest úžasných sicilských vín z vinařství Principi di Butera v celkové hodnotě více než 1700 Kč! Hodně štestí!

 

1) Sledujte stránku SimplyWines.cz/@simplywinescz

2) Dejte ❤️ soutěžnímu příspěvku

3) Koukněte na stránky www.simplywines.cz a napište nám do komentáře pod soutěžní příspěvek, o jaké víno z našeho eshopu byste chtěli soutěžit příště.

4) V komentářích označte alespoň 2 kamarády nebo kamarádky, kteří také milují víno. Komentáře jsou neomezené.

5) Sdílení soutěže potěší nás i vaše přátele.

 

Už ve středu 3. 8. vylosujeme jednoho výherce celkem 6 lahví sicilských vín.

 

Soutěž probíhá současně na Instagramu i Facebooku. Ze všech komentářů bude vylosován jeden výherce, který bude označen ve stories nebo v komentáři. Účastníkem soutěže může být pouze fyzická osoba starší 18 let s doručovací adresou v České republice. Výherce nemá nárok na kompenzaci výhry formou peněz. V případě, že se výherce neozve, výhra propadne do další soutěže. Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována ani spojena s Instagramem ani Facebookem. Instagram ani Facebook za ni neručí a nemá žádné závazky vůči soutěžícím.Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

 

#soutez #soutezime #soutezenasbavi #vyhraj #simplywinescz #vinarstvi #vino