4. listopadu 2022

Soutěž o šest úžasných vín z oblíbeného moravského vinařství Gala v celkové hodnotě více než 1800 Kč

Soutěž o šest úžasných vín z oblíbeného moravského vinařství Gala v celkové hodnotě více než 1800 Kč

Je tu listopad a s ním i nová soutěž! Tentokrát máte možnost vyhrát šest úžasných vín z oblíbeného moravského vinařství Gala v celkové hodnotě více než 1800 Kč!

Vinice vinařství se nacházejí na svazích Stolové hory ve viničních tratích obcí Bavory a Perná. Ve vinicích je kladen důraz na ruční práci. Hrozny se sklízí výhradně ručně, a to v několika vlnách, jejich množství se redukuje a zpracovává co nejšetrnějším způsobem. Přejeme vám hodně štestí!

 

1) Buďte fanoušky stránky SimplyWines.cz/@simplywinescz

2) Dejte ❤️ soutěžnímu příspěvku

3) Koukněte na stránky www.simplywines.cz a napište nám do komentáře pod soutěžní příspěvek, o jaké konkrétní víno z našeho eshopu byste chtěli soutěžit příště.

4) Napište, koho byste pozvali na sklenku dobrého moravského vína.

5) Sdílení soutěže potěší nás i vaše přátele.?

 

Už v pondělí 7. 11. vylosujeme jednoho výherce celkem 6 lahví vín z vinařství Gala.

 

Soutěž probíhá současně na Instagramu i Facebooku. Ze všech komentářů bude vylosován jeden výherce, který bude označen ve stories nebo v komentáři. Účastníkem soutěže může být pouze fyzická osoba starší 18 let s doručovací adresou v České republice. Výherce nemá nárok na kompenzaci výhry formou peněz. V případě, že se výherce neozve, výhra propadne do další soutěže. Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována ani spojena s Instagramem ani Facebookem. Instagram ani Facebook za ni neručí a nemá žádné závazky vůči soutěžícím.Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

#soutez #soutezime #soutezenasbavi #vyhraj #simplywinescz #vinarstvi #vino