11. července 2022

Soutěž o výběr růžových vín v hodnotě přes 1400 Kč

Soutěž o výběr růžových vín v hodnotě přes 1400 Kč

SOUTĚŽ! K létu kromě sluníčka, vody a odpočinku patří i další letní požitek, a to příjemně vychlazená a orosená láhev růžového vína. A vy jich můžete vyhrát rovnou šest, v celkové hodnotě více než 1400 Kč!

Hraje se o vína z regionů Toskánsko, Veneto, Alsasko, Provence a Wachau!

 

1) Sledujte stránku SimplyWines.cz/@simplywinescz

2) Dejte ❤️ soutěžnímu příspěvku

3) Koukněte na stránky www.simplywines.cz a napište nám do komentáře pod soutěžní příspěvek, o jaké víno z našeho eshopu byste chtěli soutěžit příště.

4) V komentářích označte alespoň 2 kamarády nebo kamarádky, kteří také milují víno. Komentáře jsou neomezené.

5) Sdílení soutěže potěší nás i vaše přátele.

 

Už ve středu 13. 7. vylosujeme jednoho výherce celkem 6 lahví růžových vín,

 

Soutěž probíhá současně na Instagramu i Facebooku. Ze všech komentářů bude vylosován jeden výherce, který bude označen ve stories nebo v komentáři. Účastníkem soutěže může být pouze fyzická osoba starší 18 let s doručovací adresou v České republice. Výherce nemá nárok na kompenzaci výhry formou peněz. V případě, že se výherce neozve, výhra propadne do další soutěže. Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována ani spojena s Instagramem ani Facebookem. Instagram ani Facebook za ni neručí a nemá žádné závazky vůči soutěžícím.Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

 

#soutez #soutezime #soutezenasbavi #vyhraj #simplywinescz #vinarstvi #vino #ruzovevino #rose #GiardinoRose #CremantRose, #SoleildesAlpes #ZweigeltRose #RosatoMontecampo #Costeval